• 021-88038104-6
  • 02188065957
  • tasvirgaranesafar@yahoo.com

ویزا فیلیپین

}}


مدارک:

اصل پاسپورت

دو قطعه عکس

پرینت حساب بانکی ترجمه شده (1 میلیون تومان)

واچر هتل و بلیط

حضور مسافر برای مصاحبه الزامی است

1 ماهه توریستی : 180 دلار 7 روز کاری

;